Matkakumppani Suomessa

Matkakumppani Suomessa

Taitava ja omistautunut DMC Profiteam tarjoaa sinulle paljon erilaisia tapoja tehdä vierailustasi Suomessa, Skandinaviassa, Baltian maissa sekä Pietarissa mielenkiintoisen, monipuolisen ja unohtumattoman.

Kaikki on mahdollista! Kaupunkikierroksista hotelli-, lautta-, ravintola- tai piknikvarauksiin ja linja-auton vuokraamisesta erityisretkiin – siirrymme mielellämme ylimääräisen kilometrin varmistaaksemme, että vierailusi täällä on ainutlaatuinen. Etsitpä rentouttavaa lomaa, kulttuuripainotteisuutta, opintomatkaa tai räätälöityä kannustinohjelmaa, palvelemme teitä ympäri vuoden.

Jos kaipaat hieman lisää adrenaliinia vierailun aikana, järjestämme mielellämme panoraamahelikopterilennon, kuumailmapallolennon Helsingin yli, pikaveneretken tai vesijettimatkan.
Lisäksi voimme räätälöidä jännittäviä retkiä ympäri Suomea, sisältäen monenlaisia aktiviteetteja kuten mönkijäsafareita, vaellus- tai koskenlaskuretkiä, muutamia esimerkkejä mainitaksemme.

Tai miksipä ei vuokrata vaikka venettä tai eleganttia jahtia kokoontumisille, tapahtumaan, hääjuhliin tai vain rentoutuaksesi? Tilausveneisiin mahtuu 7 – 35 henkilöä, jahdissa on paikka 12 vieraalle ja jos vain haluat, paikalla on myös huippukokki, joka huolehtii vieraiden hyvinvoinnista.

Yli 25 vuoden kokemuksella kaikkien pohjoismaiden turismista, voimme taata vieraillemme korkeatasoista ammattitaitoa ja joustavuutta. Asiakkaidemme toiveiden ja tyytyväisyyden täyttäminen on toimintamme sydän ja sielu.

Voit luottaa erinomaiseen palveluun ja kilpailukykyisiin hintoihin ympäri vuoden. Räätälöimme mielellämme henkilökohtaisen ohjelman juuri sinun tarpeidesi ja odotustesi mukaan.

Tarjoamme lisäksi digitaaliset kierrokset, retket ja vierailut. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa lukuisista mahdollisuuksista, kiertomatkoista ja hintatarjouksista.

Jos haluat lisätietoa, ota meihin yhteyttä.
Wordpress Popup Plugin Free