Helsingin kaupunkikierrokset

Helsingin kaupunkikierrokset

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
Etsitkö ammattitaitoista kaupunkikierrosta Helsingissä, niin olette oikeassa osoitteessa. Helsinkiä kutsutaan “Baltian tyttäreksi” tai “Pohjoisen valkoiseksi kaupungiksi” ja se elää nimensä mukaisesti monien rantojen, merenrantakatujen, puistojen ja saarien kanssa. Olitpa designin, luonnon tai arkkitehtuurin ystävä, joka haluaa kaupunkilomaa tai etsit jotain erityistä, erilaista ja jännittävää – Helsingistä löydät tämän kaiken.

Olitpa sitten paljasjalkainen Helsinkiläinen, paikkakunnalle muuttanut tai matkailija, nyt on hyvä hetki heitäytyä turistiksi kauniissa Helsingissä ja tutustua nähtävyyksiin, jopa yllättävään historiaan ja nähdä tämä upea kaupunki uusiin silmiin.

Profiteam-kaupunkikierros on yksi parhaista tavoista viettää aikaa Helsingissä. Ammattitaitoiset, valtuutetut kaupunkioppaamme eivät vain esittele sinulle monia helmiä, joita Helsingillä on tarjota, vaan myös antavat sinulle käsityksen Suomesta, sen kulttuurista, historiasta, perinteistä ja muusta. Peruskaupunkikierros Helsingin läpi vie 3 tuntia ja sisältää Senaatintorin, kuuluisan katedraalin, Kauppatorin, Suomen jäänmurtajalaivaston, ortodoksisen Uspenskin katedraalin, Olympiastadionin, Eduskuntatalon, Finlandia-talon, Sibelius-monumentin ja – totta kai – ainutlaatuisen Temppeliaukion kirkon. Lisäksi voimme tarjota sinulle tilaisuuden vierailla kauniissa UNESCO:n maailmanperintökohteessa Suomenlinnan saarella, Seurasaaren ulkoilmamuseossa tai Vanhassa Kauppahallissa, jos haluat shoppailla. Voimme myös tarjota lyhyempiä tai pidempiä kierroksia toiveidesi mukaan.

Mukautamme reitin toiveitasi ja odotuksiasi kuunnellen. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä kierrosidean tai hintatarjouksen kera. Palvelumme sisältävät:
• Ammattimaiset kaupunkikierrokset ja kuljetukset
• Kaupunkikävelyt, pyynnöstä myös teemakaupunkikävelyt (design, ruoka ja paljon muuta)
• Kävelykierrokset ja aarteen etsintää lapsiperheille (myös teemakävelykierroksia)
• Digitaaliset kierrokset yksityisille turisteille ja turistiryhmille
• Helikopterilennot, RIB-safarit, kuumailmapallolennot
• Pyöräkierrokset
• Bussi-, hotelli-, lautta- ja ravintolavaraukset
• Räätälöidyt reitit
• Opastettuja kierroksia yli 20 eri kielellä*
• Kilpailukykyiset hinnat

* Järjestämme opastettuja kaupunkikierroksia seuraavilla kielillä: englanti, saksa, arabia, kiina, tšekki, tanska, hollanti, viro, suomi, ranska, kreikka, unkari, italia, japani, korea, norja, puola, portugali, venäjä, ruotsi, espanja, thai ja turkki.

Jos tarvitset opastettua kaupunkikierrosta johonkin toiseen kaupunkiin Suomessa, Skandinaviassa, Baltian maissa tai Pietarissa, varaamme mielellämme ammattimaisen oppaan sinulle. Huomaa, että kielet voivat vaihdella kaupungista riippuen.

Jos haluat lisätietoa, ota meihin yhteyttä.