Muita palveluita

Muita palveluita

Muut palvelut
Lisäksi huolehdimme mielellämme kaikista hotelli-, lautta ja ravintolavarauksista koko reissusi ajan, mutta autamme myös linja-auton vuokraamisessa Suomessa, Skandinaviassa, Baltian maissa ja Pietarissa.

Autamme sinua myös mielellämme pyynnöstä museolippujen, konserttien, oopperoiden, festivaalien ja konsertin järjestämisen kanssa koko ryhmällesi.

Jos olet kiinnostunut ryhmäpiknikistä puistossa, me autamme sinua ateriapalvelulla ja kerromme missä se on mahdollista.
Autamme mielellämme sinua ajoneuvojen vuokraamisessa tai kokonaisen veneen vuokraamisessa yksinomaan sinun ryhmäsi retkeen tai sisäpiirin tapahtumaan. Ota meihin yhteyttä, niin huolehdimme siitä.

Kääntäjä- ja tulkkipalvelut
Ota rohkeasti yhteyttä meihin, jos tarvitset tulkkia tai kääntäjää retkille, vierailuille tai konferensseihin/kokouksiin. Muista, että mitä monimutkaisempi tai tarkempi toive on, sitä enemmän valmisteluaikaa tarvitsemme – joten hanki varaus hyvissä ajoin. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

Matkat Pietariin
Pyynnöstä järjestämme mielellämme matkan Helsingistä Pietariin vähintään kahdeksi päiväksi.
Neva-joen rannalla sijaitseva 300-vuotias metropoli vaikuttavine palatseineen ja katedraaleineen on aina matkan arvoinen. Kaupunkikierroksen aikana näet muun muassa Talvipalatsin, vaikuttavan Iisakinkirkon, tunnetun Nevski-Prospektin ja Pietari-Paavalin linnoituksen. Lisäksi huolehdimme vierailusta kuuluisaan Eremitaasiin, kauniiseen
Katariinanpalatsin Pietarihoviin Tsarskoe Selossa rekonstruktoidun legendaarisen Meripihkahuoneen kanssa.
Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

Jos haluat lisätietoa, ota meihin yhteyttä.