Muita palveluita

Muita palveluita

Muita palveluita

Hoidamme mielellämme hotelli-, laiva- ja ravintolavaraukset puolestanne, jotta teidän vierailun järjestelyt sujuisivat mahdollisimman mukavasti. Sen lisäksi voimme järjestää esimerkiksi teidän bussivaraukset retkiä ja matkojanne varten. Lisäksi tarjoamme 1,5 tunnin kestäviä saaristoristeilyjä Helsingin rannikolla, jossa on myös mahdollista lounastaa tai illallistaa kauniissa saaristomaisemassa, jonka kauneuteen kuuluu enemmän kuin 300 saarta. Hoidamme halutessanne myös puolestanne nämä varaukset lounasta tai illallista varten. Osa saaristosta on asuttua, toinen osa toimii turistikohteena, jossa voi nauttia ruokaa ja luonnon kauneudesta, tutustua nähtävyyksiin ja paljon muita. Jos haluatte vuokrata yksityisristeilyn ryhmällenne retkeä, tapahtumia tai juhlia varten, toteutamme toiveenne ja järjestämme teille unohtumattoman risteilyn. Ottakaa meihin yhteyttä ja pyytäkää tarjous.

Muuta tarjonta

Suomen ohjelmien lisäksi tarjoamme transfereita ja retkiä naapurimaihin. Suosituimmat kohteet ovat Eestin pääkaupunki Tallinna, Nordkapp, Pietari ja Tukholma. Tällä sivulla näette muutamia ohjelmaehdotuksia. Pyytäkää yksilöllinen tarjous.

Tallinna: Matkustatte takaisin keskiaikaan vanhaan restauroituun Tallinnaan, joka on entisen Hansaliiton osa. Restauroitu vanha kaupunki kutsuu vierailijaa kävelylle. Teemme teille paikkavarauksen ravintolaan vanhassa kaupungissa tai varaamme kaupunkikierroksen tai retken kansallispuistoon Lahemaahan, joka sijaitsee Tallinnan lähellä.

Pietari: Yli 300 vuotta vanha maailmankaupunki Nevan rannalla on aina matkan arvoinen. Kaupunkikierroksen aikana tutustutte mm. Talvipalatsiin, Isaakin Katedraaliin, tunnettuun ostoskatuun Nevski Projektiin, Pietarin ja Paavalin linnoitukseen. Lisäksi voimme järjestää käynnin Eremitaasiin, Pietarhoviin tai Pushkiniin, jossa teillä on mahdollisuus ihailla entisöityä norsunluunhuonetta.

Skandinavia: Haluatteko käydä Nordkappissa tai Tukholmassa? Vai tarvitsetteko transferin hotelliin tai matkanjohtajan? Profiteam haluaa auttaa teitä toteuttamaan matkan toiveet ja tarpeet Skandinaviassa.