Kaupunkikierrokset Helsingissä

Kaupunkikierrokset Helsingissä

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Jos etsitte ammattitaitoista kaupunkikierrosta Helsingissä, niin olette oikeassa osoitteessa. Helsinkiä kutsutaan ”Itämeren tyttäreksi” tai ”Pohjolan valkoiseksi kaupungiksi”. Suomen pääkaupunki on jännittävä ja mielenkiintoinen kaupunki, joka tarjoaa paljon kulttuuritapahtumia.

Parhaiten tutustutte Helsinkiin ja sen nähtävyyksiin kaupunkikierroksella, jolloin näette kaupungin parhaiten. Auktorisoidut oppaamme esittelevät tärkeimmät nähtävyydet selittäen myös tärkeitä ja mielenkiintoisia yksityiskohtia muun muassa Suomen historiasta, kulttuurista ja muista Suomeen liittyvistä asioista.

Keskimäärin kaupunkikierros kestää 3 tuntia. Tällä kierroksella tutustuu muun muassa Senaatintoriin, Tuomiokirkkoon, kauppatoriin, jäänmurtajiin, ortodoksiseen Uspenskin Katedraaliin, Olympia stadioniin, Eduskuntataloon, Finlandiataloon, Sibelius Monumenttiin ja tietysti Temppeliaukionkirkkoon. Lisäksi voimme vierailla esimerkiksi Seurasaaren ulkomuseossa, Suomenlinnan merilinnoituksessa tai historiallisessa kauppahallissa. Haluamme luoda juuri teidän tarpeeseen sopivan kaupunkikierroksen, minkä vuoksi kaupunginkierroksen pituutta voi lyhentää tai pidentää toiveen mukaan.

Räätälöimme mielellämme yksilöllisen matkaohjelmanne. Teemme teille mielellään henkilökohtaisen tarjouksen.

Palvelumme sisältää:

  • ammattitaitoiset kaupunkikierrokset ja transferit
  • kävelykierrokset (löytyy myös eri teemoilla)
  • kuljetusten, laivojen, hotellihuoneiden ja ravintoloiden varaukset
  • monipuolinen räätälöity ohjelma 
  • kaupunkikierroksia yli 20 eri kielillä*
  • kilpailukykyiset hinnat

* Tarjoamme kaupunkikierrokset seuraavilla kielillä:
arabia, eesti, englanti, espanja, hollanti, italia, japani, kiina, korea, kreikka, norja, portugali, puola, ranska, ruotsi, saksa, suomi, tanska, thai, tsekki, turkki, unkari ja venäjä